Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Uni-recycling
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratare slamuri petroliere si namoluri industriale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem pregatiti sa intervenim rapid si eficient in orice locatie, cu echipamente mobile complete, pe bataluri conforme sau neconforme, sustinand intregul lant de operatiuni.

Uni-Recycling este una dintre cele cateva companii din lume specializate in procesele tehnologice complexe necesare tratarii slamurilor petroliere provenite din lagune, separatoare, decantoare API etc.

Realizam aceste procese cu ajutorul unor instalatii mobile integrate intr-un flux tehnologic complet, utilizand retete de aditivi elaborate de catre specialistii nostri in laboratoarele proprii, necesare separarii celor trei faze la o calitate maxima.

Suntem constienti ca nu pot exista servicii de calitate fara o tehnologie de maxima performanta, de aceea ne bazam pe cele mai noi si competitive echipamente, precum centrifugi trifazice, separatoare verticale, ionizatoare, chimicale si instalatii performante.

Avantajul instalatiilor mobile consta in posibilitatea de a presta servicii la sediul beneficiarului, reducandu-se astfel costurile si riscurile asociate transportului deseurilor de la generare la locatia de procesare.

Tratarea slamurilor petroliere implica operatiuni complexe care se pot realiza insa fara intreruperea fluxului tehnologic.
Metode aplicate: centrifugare, bioremediere, spalare, solidificare, desorbtie, stabilizare etc.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura